2105718413 - 6983586824        Γ. Αφάρα 58 Δραπετσώνα - ΤΚ:18648

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ.

Α.Για την Αττική:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΞΙΑΣ 150€ ΚΑΙ ΑΝΩ.

Οι παραδόσεις γίνονται ΕΝΤΟΣ 3ΗΜΕΡΟΥ  ΚΑΤΌΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00-4:00 με ΟΔΗΓΟ και δικά μας μεταφορικά μέσα .

Για παραγγελίες έως €300,00 χρέωση κατόπιν συνεννοήσεως.

Β.ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ:

Αποστολή ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας. Η αποστολή από την έδρα μας μέχρι την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στην Αθήνα ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ και η χρέωση από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών στην Αθήνα έως τον τελικό προορισμό (το πρακτορείο της περιοχής σας η τον χώρο σας) εξαρτάται από τον όγκο του προϊόντος και βαρύνει τον πελάτη.

3.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER.

Για τα προϊόντα που αποστέλλονται με εταιρία Courrier εντός Αττικής ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για μικρού όγκου και βάρους αντικείμενα μέχρι 2 κιλών, το κόστος αποστολής είναι 6.50€ + ΦΠΑ και 3€ το κόστος αντικαταβολής, ενώ για αποστολές εκτός Αττικής  το κόστος αποστολής είναι 9.10€ + ΦΠΑ και 3€ το κόστος αντικαταβολής. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1€ + ΦΠΑ.Τονίζουμε ότι για πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το κατάστημα λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Χρόνος Αποστολής:

Εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε απόθεμα η παραγγελία σας θα παραδοθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών. Όλες οι άλλες παραδόσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελία σας για λόγους ανώτερης βίας (πχ. απεργίες) θα επικοινωνούμε μαζί σας για την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας σας.

Shopping cart

0
image/svg+xml

Δεν υπάρχουν προϊόντα